Известие

Collapse
No announcement yet.

Предполагаем проблем с горивните свещи на 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предполагаем проблем с горивните свещи на 159

Здравейте Колеги!

Днес сутринта, като стартирах колата ми изписа "Pre heating glow plugs not available" и след няколко секунди изчезва и лампичката изгасва. Дали е възможно да има някакъв проблем с горивните свещи?
    Като се рових в чуждестранните форуми например на колегите от alfaowner, бяха споменали за вероятен проблем с акумулаторът (освен горивните свещи).
    А същевременно имам и проблем с VDC Hill holder, което срещах пак две менения относно проблем с акумулаторът и някакъв превключвател на съединителят (поне така си го преведох).

Ето и една снимка :
    Attached Files
    Last edited by NikStankoff; d.m.y г., 11:23.

Вероятно имаш "изгоряла" подгревна свещ.
    За VDC-о трябва да се види на диагностика кой датчик се базика.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Според мен имаш изгоряла свещ, но и акумулатора ти дава фира...
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Щом свети и Вдц-то,почти сигурно е слаб акумулатор.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от NikStankoff Покажи съобщение
          Здравейте Колеги!

Днес сутринта, като стартирах колата ми изписа "Pre heating glow plugs not available" и след няколко секунди изчезва и лампичката изгасва. Дали е възможно да има някакъв проблем с горивните свещи?
          Като се рових в чуждестранните форуми например на колегите от alfaowner, бяха споменали за вероятен проблем с акумулаторът (освен горивните свещи).
          А същевременно имам и проблем с VDC Hill holder, което срещах пак две менения относно проблем с акумулаторът и някакъв превключвател на съединителят (поне така си го преведох).

Ето и една снимка :
          Имах същия проблем преди месец. Смених акумулатора и съм на 6! (подаваше по-нисък стартов ток)
          Alfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA

Comment

Два пъти имах същото съобщение - смяна на две свещи.
            Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
            156 1,8ТS-99 ......
            EX
            159 1,9 JTD-08

Comment

Working...
            X